fbpx
  • 1
  • 2
  • 3

EHBO-PC installeert al verschillende jaren bewakingscamera's in Aalst en omstreken.

Voor meer informatie over onze beveiligingsdiensten bezoek onze website www.ehbo-security.be

Waarom zou u camera's plaatsen, eerst en vooral voor het ontradend effect inbrekers of dieven houden hier zeker rekening mee.

U kan ook op ieder moment vanop iedere plaats via uw smartphone uw pand - huis - winkel in de gaten houden, gaat bvb. uw alarm af dan hoeft u niet meer
langs te gaan bij een valse melding u kan dit van waar u bent controleren.

hikvision

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het plaatsen van IP camera's.

Wij hebben diverse oplossingen van diverse leveranciers.

Heeft u enkel nood aan een kleine camera om uw huisdier in te gaten te houden, wil u graag weten wanneer de poetsvrouw aankomt en vertrekt, dan
hebben wij hiervoor ook de oplossing.

Heeft u een bedrijfsgebouw dat u wil bewaken vanop afstand dan kunnen wij u hiermee helpen en de geschikte camera oplossing aanbieden.

Wij hebben ook verschillende winkels/bedrijfspanden die wij als referentie kunnen doorgeven in groot Aalst.

Enkele voordelen van IP camera's:

  • altijd te bekijken van op afstand, via gsm - smartphone, via tablet, ... ook wanneer u bvb. op reis bent
  • scherp beeld (u kent ze zeker vanop tv de beelden waarmee u kan zien dat het een mens is en daar stopt het, met IP camera's heeft u een duidelijk beeld en afhankelijk van de wensen een perfecte gezichtsherkenning)
  • betrouwbaar
  • discrete plaatsing (doordat we met POE zowel stroom als beelden over 1 netwerkkabel kunnen sturen is de plaatsing eenvoudiger dan analoog)
  • verschillende functies mogelijk: bvb. nummerplaatherkenning, detectie van het wegnemen van een object, tellen van bezoekers, ...
  • notificaties via e-mail, ...

En zeker niet te vergeten als bedrijf kan u genieten van een verhoogde investeringsaftrek voor de beveiliging van uw beroepslokalen!

meer informatie: https://www.besafe.be/nl/veiligheidsthemas/ondernemers-vrije-beroepen/fiscaal-voordeel/investeringsaftrek-voor-beveiliging

Wij kunnen de plaatsing volledig voor u uitvoeren maar het is ook mogelijk dat u de bekabeling plaatst en wij de camera's.

Heeft u al analoge camera's dan hebben wij ook mogelijkheden om met beperkte investeringen een scherper beeld te hebben!

Contacteer ons voor meer informatie hoe wij ook u kunnen helpen om uw beveiliging op punt te zetten.